У Новій Каховці відбувся І тур чемпіонату України U-17 з пляжного волейболу

З 19 до 21 січня  у м. Нова Каховка у спортивному залі «Будівельник» пройшов І тур чемпіонату України U-17 з пляжного волейболу серед юнаків, у якому взяли участь 23 команди  спортсменів з Чернігова, Херсона, Миколаєва, Чорноморська, с. Дрозди (Київщина), Запоріжжя, Берислава, Скадовська та Олешок.

Нову Каховку на турнірі представляли вихованці ДЮСШ Новокаховської міськради: Олександр Бойко у парі з Денисом Кравченком (Олешки), Євген Бойко з Данилом Крамаренко (Херсон),а також пари  Ігор Ковтун -Олександр Новохацький, Михайло Бойко – Денис Дегтяр, Олександр Земляних – Олександр Пугач, Богдан Курбачов – Данило Ревенок.

У ході триденних запальних і захоплюючих волейбольних баталій у фінал вийшли дві найсильніші команди. У поєдинку за золоті медалі проти команди з Чернігова боровся новокаховчанин  Олександр Бойко зі своїм напарником з Олешок,  які .перемогла з рахунком  2:0 (21:12,  21:17).

На урочистій церемонії закриття переможців вітали міський голова Володимир Коваленко та директор Новокаховської дитячо-юнацької спортивної школи  Петро Бойко. Вони вручили волейболістам нагороди та побажали подальших перемог.

Попереду у команди переможців ще два тури чемпіонату України, які відбудуться в Ужгороді та Чернігові. Тож бажаємо спортсменам вдалих стартів і нових перемог!

 За матеріалами  НК онлайн


Фото:

Нашi партнери