Відбувся чемпіонат Херсонської області з футзалу серед юнаків

Завершився чемпіонат Херсонської області з футзалу серед юнаків 2005-2006 років народження. Він проходив на корті (у залі) ДЮСШ «Освіта». Турнір тривав два дні - 21 та 22 січня. 21 січня зіграні матчі у двох групах. А 22 січня - матчі за призові місця. Про це повідомив  Херсон Daily за посиланням на повідомлення Тараса Бузака  у соцмережах.

Матч за 7-8 місце: ДЮСШ №2 – «Кристал-2006», 1:5;

Матч за 5-6 місце: ДЮСШ №1 - ДЮКФП №5,  1:2;

Матч за 3-4 місце: ДЮСШ №3 - ДЮСШ «Освіта-2005»,  5:2.

Фінал: ДЮСШ «Освіта-2006» – «Кристал-2005», 3:1

Матч між «Освітою» та «Кристалом» був схожий на протистояння вихованців Барси та Реала. Ніяких компромісів. Боротьба до кінця. Не шкодуючи себе та суперника. Хлопці з обох команд грали на результат, вони захищали кольори клубу та честь команди. Самовіддано та наполегливо. Емоційно. Але без цього немає футболу.

Протистояння було не тільки дітей на полі, а й батьків на трибунах. Як завжди, такі матчі повні емоційної складової та судейських помилок. Цей матч не був виключенням. Багато незрозумілих рішень рефері на користь однієї команди, гра на грані фолу, грубощі, декілька раз прийшлося використовувати допомогу лікаря.

Джерело



Емоції батьків та дітей. Все це було… Дивимось матчі дітей Барси та Реалу і розуміємо, що все це є і в нас. «Освіта» - «Кристал» немає нічого більш принциповішого в дитячому херсонському футболі! Діти були «заведені», це і зіграло «злий жарт» з гравцями «Кристалу». При рахунку 1:1 їх гравці допустили помилки та ляпи, цим скористалися освітяни. Але це футбол! За це ми його і любимо! Футбол на все життя!


Фото:

Нашi партнери