Спортсмени Генічеської району вибороли призові місця на обласному турнірі

22 січня, в День Соборності України, в Херсоні відбувся чемпіонат області з дзюдо серед юнаків та дівчат 2000-2002 та 2004-2006 років народження. Про це повідомляє офіційний сайт Щасливцевської сільради.
Генічеський район на змаганняз представляли вихованці трьох спортивних секцій, які гідно виступили та майже всі повернулися додому з нагородами.

Переможцем став Кравцов Кирило (тренер  Р. Дюкар, м. Генічеськ), зайнявши I місце.

Вихованці ГРДЮСШ (тренер Х. Халілов) Русак Ярослав, Салгалов Давід, Климчук Володимир посіли II місце, Посошко Данііл – ІІІ місце.

Дзюдоїсти клубу «Арабат» (тренер Д. Шаймарданов) повернулися на Арабатську Стрілку також не з порожніми руками: І місце посіла Асанова Евеліна, ІІ місце – Танчік Юлія, ІІІ місце – Плохушко Еля та Борисенко Катерина (всі дівчата з с. Щасливцеве) та стрілковчанин Пісарєв Данііл також посів ІІІ місце.

Учасники турніру дякують Генічеській райдержадміністрації, районному відділу освіти, президенту районної федерації дзюдо А. Русаку за організацію поїздки на чемпіонат області. Воно й логічно, адже районна влада піклується про створення умов юним спортсменам, а спортсмени, в свою чергу, прославляють район за його межами.

Тепер юнакам та дівчатам потрібно підготуватися до турніру пам’яті Героїв Небесної Сотні, проведення якого заплановано на 18 лютого у с. Стрілкове.

Джерело
 


Фото:

Нашi партнери