Новини тенісу

29 квітня у Херсоні відбувся перший любительський тенісний турнір на відкритих кортах стадіону «Спартак». У змаганнях взяли участь 32 тенісисти з Миколаєва, Херсона, Одеси, Каховки та Нової Каховки. У безкомпромісній спортивній боротьбі перемогу у турнірі виборов каховчанин Борис Ніколюк. На другому місці – Анатолій Якуба (Херсон), на третьому – Олександр Безпалий (Н.Каховка).

30 квітня на ґрунтових кортах тенісного клубу «Смеш» у Новій Каховці пройшов жіночий турнір любителів тенісу. Між собою змагались 13 кращих представниць цього виду спорту з Херсона, Нової Каховки, Каховки та Мелітополя. За підсумками змагань перемогла каховчанка Ірина Яременко. Друге місце за представницею Мелітополя Іриною Михайльонок. На третьому місці завершила турнір каховчанка Галина Комягіна. Ще одна представниця м. Каховки на цьому турнірі – Наталя Швед – зайняла п’яте місце. 

З 5 по 8 травня в м. Одесі на тенісних кортах клубу «Чорноморець» відбувся 29-й традиційний ветеранський тенісний турнір, присвячений Дню Перемоги. У турнірі у різних вікових категоріях змагались більше 70 спортсменів. Добре виступили представники Херсонської області. У одиночному розряді ІІ місце здобув Олександр Іванченко (Херсон), а у парному розряді ІІІ місце і «бронзові» нагороди вибороли Володимир Комягін (Каховка) та Анатолій Якуба (Херсон).

13 травня на кортах новокаховського стадіону «Енергія» відбувся аматорський тенісний турнір другої категорії, в якому брали участь тенісисти Херсона, Миколаєва, Каховки та Н.Каховки (всього 13 учасників). переможцем турніру став Дмитро Червинський з Миколаєва. На другому місці – Олег Позняков (Херсон). третє місце виборов каховчанин Олег Тищенко.

У рамках Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» з метою підготовки спортивних майданчиків до весняно-літнього сезону завдяки ініціативній групі любителів тенісу м.Каховки та залучених ними позабюджетних коштів у квітні-травні проведено ремонт тенісних кортів на міському спорткомбінаті «Олімпійський». Вартість ремонтних робіт склала близько 30,0 тис.грн. Запрошуємо всіх любителів тенісу приходити на корти та займатися улюбленим видом спорту. (м. Каховка, В.Комягін)


Фото:

Нашi партнери