Cкадовська команда "Інтер" у рамках Національного проекту "Свято футболу, що дає надію"

Гучну перемогу здобула футбольна команда "Інтер" Скадовської школи-інтернату І-ІІІ ступенів (тренер Ігор Ржеутський). Пройшовши ряд зональних змагань з футболу на Кубок України в рамках Національного проекту "Свято футболу, що дає надію", зі 100 команд країни відібрали 10 кращих, до яких увійшли "інтерівці".

Півфінальні змагання та фінал проходили 5 травня на Хрещатику на спеціально змонтованому для цього полі. Тренування проходили на базі у Конча Заспі, для юних спортсменів проводились цікаві зустрічі з зірками футболу, у тому числі,  з тренером команди "Шахтар" Олегом Пестряковим,  старшим тренером "Динамо-2" Андрієм Гусіним.

Напористі скадовчани, пройшовши фінальні ігри серед 10 кращих, вибороли трете місце у змаганнях. А найкращим призом для хлопців стали квитки на фінал Кубку України "Шахтар"-"Металург", де скадовська команда  займала  ряд за уповноваженим Президента  України з прав дітей Юрієм Павленком.

Ще одним призом для скадовських футболістів стало запрошення Рената Ахметова пограти на стадіоні футбольного клубу "Шахтар".

Нагадуємо, що 12 травня за підтримки 46-тисячної аудиторії столичного НСК "Олімпійський" команда ЗОШ №18 із Сум стала володарем Національного кубку шкільного футболу Євро-2012. У фінальному матчі сумчани обіграли учнів школи-ліцею №13 Тернополя, отримавши квитки на фінал чемпіонату Європи-2012.


Фото:

Нашi партнери