Про підсумки проведення на Херсонщині у 2012 році Всеукраїнського місячника "Спорт для всіх - спільна турбота"

З метою покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за місцем проживання та у місцях масового відпочинку з 1 по 30  квітня 2012 року  в області проведено Всеукраїнський місячника „Спорт для всіх – спільна турбота”, основним завданням якого було підготовка матеріально-технічної бази сфери до роботи у весняно-літній період 2012 року.

Згідно з інформаціями районних державних адміністрацій і міськвиконкомів у ході Місячника упорядковано 1077 майданчика, що складає 99,3% від усіх майданчиків в області, що потребували ремонту.
Загальна кількість населення Херсонської області, яка взяла участь в упорядкуванні та облаштуванні спортивних споруд, склала 78640 чоловік (7,3%).

Кошторис витрат на проведення Місячника по області склав близько 591,5 тис.грн, з яких 293,4 тис. грн позабюджетних коштів.
Для агітаційної та пропагандистської підтримки Місячника  волонтерами та учнівською молоддю були розповсюджені більше 1000 плакатів та  листівок, на шпальтах районних і міських газет розміщено 45 повідомлень про проведення Місячника.

За підсумками проведення Місячника організаційним комітетом визначені фізкультурно-спортивні організації районів  і міст області, які стали переможцями цього заходу.
Перше місце посіла фізкультурно-спортивна організація Великоолександрівського району, на другому місці –  м. Нова Каховка,  на третьому місці  -     м. Каховка. 
Найбільш активні учасники Місячника  м. Каховки,  Горностаївського, Білозерського, Великоолександрівського та Верхньорогачицького районів  отримають подяки обласного центру "Спорт для всіх" і спеціальні медалі Всеукраїнського центру фізичного здоровя населення "Спорт для всіх".


Фото:

Нашi партнери