Ігор Жданов: У 2017 році оплата праці українських тренерів зросте до 30 тисяч на місяць

У цьому році Міністерство молоді та спорту приділятиме особливу увагу створенню гідних умов для роботи видатних тренерів, які працюють з національними збірними командами України. На цьому наголосив Міністр молоді та спорту Ігор Жданов під час брифінгу 23 лютого.

Ігор Жданов повідомив, що Міністерством розроблено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку виплати надбавки тренерам штатної команди національних збірних команд України з олімпійських видів спорту». Прийняття Постанови дозволить суттєво підвищити оплату праці видатних тренерів України, які є членами штатних збірних команд, до 30 000 грн. на місяць. Найближчим часом Уряд планує розгляне цей документ.

«Завдяки спільним зусиллям Міністерства молоді та спорту, Національного олімпійського комітету України, особисто Cергія Бубки та небайдужих народних депутатів – необхідні для цього кошти у розмірі 63,6 млн. грн. передбачені у Держбюджеті на 2017 рік. Це бюджетна програма Мінмолодьспорту: «Розвиток фізичної культури, спорту вищих досягнень та резервного спорту», - зазначив Ігор Жданов.


Фото:

Нашi партнери