На що витратять 1 млн. євро, виділених УЄФА для Херсонської і Кримської федерацій футболу?

Голова Херсонської обласної державної адміністрації  Андрій Гордєєв розповів на своїй сторінці в facebook, на що витратять 1 млн. євро, яеі виділила УЄФА для Херсонської та Кримської федерацій футболу.

«Про футбол...

УЄФА заслухала вчора (20 лютого) звіт Херсонської та Кримської федерації футболу та презентацію планів роботи з відновлення спортивної інфраструктури на 2017 рік.

В ході діалогу ми представили наміри збільшити на два відсотки охоплення дітей футболом на Херсонщині та збудувати два нових футбольних центри – в Таврійському мікрорайоні Херсона та в Олешках. Також обговорили плани розвитку спортивної інфраструктури та реалізації програм підтримки футбольної активності серед дітей-переселенців.

Підсумок: керівництво УЄФА прийняло рішення виділити Херсонській та Кримській організаціям 1 млн євро на будівництво нових футбольних майданчиків, придбання необхідного інвентарю та проведення дитячих футбольних турнірів!

Це вагомий вклад в розвиток спорту, який став можливий завдяки роботі Федерації футболу України, і, особливо, президента ФФУ Андрей Павелко народного депутата Миколи Паламарчука, голови Кримської організації ФФУ Сергей Куницын

Вітаю усіх херсонських вболівальників! З 1 березня починаємо у Херсоні новий турнір «Крим – це Україна», який пройде на новому футбольному полі ДЮСШ «Освіта».


Фото:

Нашi партнери