Генічеські акробати виступили на міжнародному турнірі у Миколаєві

З 8 по 11 лютого  у м. Миколаєві пройшов  ХХХV Міжнародний турнір зі спортивної акробатики та стрибків на акробатичній доріжці пам'яті фронтового фотокореспондента Н.Ксенофонтова. У змаганнях взяли участь 246 спортсменів з 16 міст України, Молдови, Придністров'я та Білорусі. Про це повідомляє видання «Новий Візит».

Команда стрибунів на акробатичній доріжці Генічеської КДЮСШ (директор А. Носов) у складі Чербу Романа, Іванова Олександра, Бабіна Владислава, Волчкова Микити, Дейнеги Ярослава, Ісаченко Єгора (тренери Л. Картелян, Л. Ігнацевич) також виступила  у цьому турнірі.

У запеклій боротьбі, змагаючись з найсильнішими спортсменами, генічеським  акробатам вдалося піднятися на п'єдестал пошани і привезти додому  1 золоту медаль -Чербу Роман та 2 срібні медалі - Іванов Олександр, Дейнега Ярослав.

Лише прикра випадковість не дозволила піднятися на п'єдестал пошани одному з кращих спортсменів школи, срібному призеру чемпіонату України серед юнаків 2016 року  Волчкову Микиті.

Виступ генічеських стрибунів на акробатичній дорожці  сподобалися закордонним колегам. Представники Федерації Молдови та Придністров’я запросили команду геничеських акробатів-стрибунів взяти участь у відкритому Кубку Придністров'я у жовтні 2017 року і Відкритому чемпіонаті Молдови  у грудні  2017 року. 

Після повернення зі змагань спортсменів привітали представники Генічеської міської ради на чолі з мером міста Олександром Тулуповим, які побажали хлопцям нових перемог, щоб завжди радували генічан високими результатами і досягненнями.

В даний час хлопці  готуються взяти участь у чемпіонаті України, який проходитиме в квітні 2017 року в Києві.


Фото:

Нашi партнери