Успіх скадовських спортсменів на Кубку Херсонської області з важкої атлетики

10 лютого на  учбово-спортивній базі  «СкадоськК» проходив Кубок Херсонської області з важкої атлетики. У змаганніх взяли участь понад 70 спортсменів з Чорнобаївки, Херсона і Скадовська.

Жіночу команду Скадовська представляли 8 дівчат, які виступили успішно  і всі зайняли призові місця.  Так, у ваговій категорії  до 53 кг чемпіонкою стала Кардашова Діана (сума двоборства 112 кг).  У ваговій категорії до 63 кг весь п'єдестал зайняли скадовські спортсменки: І місце - Лосякова Наталія  (сума двоборства 133 кг), 2 місце - Чернишук Катерина  (сума двоборства 102 кг), 3 місце -  Коза Аліна (сума двоборства 99 кг).

У ваговій категорії до 75 кг перше місце  виборола кандидат в майстри спорту України Якименко Світлана (сума двоборства 147 кг), 2 міісце -  Кашул Анастасія (сума двоборства 87кг).

Іванова Вікторія у ваговій категорії до 90 кг набрала суму 107 кг і теж стала чемпіонкою.

Не менш успішним був виступ юнаків. Молодий спортсмен Нечипоренко Максим став чемпіоном у ваговій категорії до 50 кг (сума двоєборства 113 кг),  Заболоцький Максим -  чемпіон у ваговій категорії до 56 кг (сума двоборства 112 кг), а Сергіюк Сергій – другий  (сума двоборства 112 кг). Єфімчук Андрій і Дротенко Ілля зайняли відповідно перше і друге місця у ваговій категорії до 62 кг.

Відразу три спортсмена піднялися на п'єдестал пошани у ваговій категорії до 69 кг. Чемпіон - Білоконенко Іван (сума двоборства 220 кг), Домбровський Максим - другий (сума двоборства 200 кг), Безсонов Ілля  - третій (сума двоборства 180 кг).

У ваговій категорії до 77 кг друге місце завоював Пастух Костянтин з сумою двоборства 185 кг.

У ваговій категорії до 85 кг п'єдестал пошани зайняли студенти ХВУФК: перше місце посів майстер  спорту України Рященко Миколи (сума двоборства 270 кг), друге місце - кандидат в майстри спорту України Хандусь Олексій (сума двоборства 260 кг) і третє місце - кандидат в майстри спорту України Циголь Владислав (сума двоборства 250 кг).

У ваговій категорії до 94 кг чемпіоном став Дмитро Животовський: його сума двоборства - 188 кг. У ваговій категорії  до 105  кг Гаїна Максим посів перше місце з  сумою 188 кг.

Майстер спорту України, член національної збірної Прошинскій Микита вирвав штангу вагою 160 кг і штовхнув 210 кг.

Чемпіони та призери змагань  нагороджені грамотами управління фізичної культури та спорту Херсонської обласної адміністрації.


Фото:

Нашi партнери