Хокей. "Кубок м. Херсона"

24-27 травня у Льодовому палаці «Фаворит-Арена» за підтримки міського голови Володимира Сальдо відбувся Міжнародний хокейний турнір «Кубок м. Херсона» серед юнаків 2002-2003 р.н., повідомляє прес-служба Херсонської міської ради. 

Результатом наполегливої боротьби юних хокеїстів з 6 команд з України та Білорусі стала впевнена перемога вихованців херсонського хокею, які завершили фінальну гру з білоруською командою з рахунком 3:1.

Кращими бомбардиром та нападником турніру названо херсонців Олександра Плохотника і Богдана Степанченко; захисником – Олега Ридико з білоруського «Шахтаря»; голкіпером – харків’янина Валентина Красносельського. Приз глядацьких симпатій від батьків отримав голкіпер «Дніпровських вовків» (Дніпропетровськ) Гоша Соседко.

У церемонії нагородження переможців та призерів турніру взяв участь заступник міського голови Сергій Черевко, який від імені Володимира Сальдо привітав 9-10-річних хокеїстів зі справжньою перемогою та побажав юним спортсменам підкорення нових вершин во славу Херсона.

По завершенні церемонії учасники турніру мали змогу насолодитися величезним фірмовим тортом.


Фото:

Нашi партнери