ІІ етапу Кубка України раллі-рейду «Кубок Дюн»

З 25 по 27 травня на Херсонщині відбувся ІІ етап Кубка України з ралі-рейдів «Кубок Дюн», який пройшов в Цюрупинскому районі Херсонської області. Організаторами змагань виступила Херсонська міська громадська організація «ХЕРСОН-ЕКСТРІМ-САФАРІ». Привітав учасників змагань та побажав їм перемоги заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Білий.

До змагань була допущена гоночна техніка категорій Т1-Super Production, Т2-Production, Т-5 Квадроцикли, Мотоцикли та Рейд. Всього в змаганнях прийняли участь 49 екіпажів з України, Росії, Чехії та Польщі.

Гонка відбулася в два етапи. В перший день гонщики подолали три 107-кілометрові кола, а у другий – два такі ж кола. Сумарна гоночна дистанція склала 535 км.

У змаганнях взяли участь екіпажі найкращих пілотів країни та світу, серед яких: Богдан Новицький – чемпіон України та Росії 2011 року в абсолютному заліку, учасник ралі-рейду «Дакар», призер міжнародного ралі-рейду «Шовковий шлях»; Вадим Нестерчук – багаторазовий учасник ралі-рейду «Дакар», «Шовковий шлях», Кубку Світу з ралі-рейдів; Мирослав Заплетал – чемпіон Угорщини з ралі-рейдів, учасник ралі-рейду «Дакар» та «Шовковий шлях». Крім того, відомий мотогонщик Вадим Притуляк, майстри спорту та кандидати Кузнєцов Микола, Коробський Володимир, Пономаренко Вячеслав, Халєєв Петро, Маштак Максим, Янукович Віктор, Макаренко Володимир, Гудолін Олександр та майстер спорту СРСР Акіменко Леонід.

У неділю, 27 травня, відбулося урочисте нагородження переможців та призерів змагань. Результати змагань можна переглянути на офіційному сайті  Комітету спеціальних позашляхових змагань Автомобільної федерації України http://offroadsport.com.ua/uacup2012/dune2012.html


Фото:

Нашi партнери