В Мінмолодьспорту відбулось засідання робочої групи з питань розвитку спортивно-технічних видів спорту

22 березня в Міністерстві молоді та спорту під головуванням заступника Міністра молоді та спорту Ярослава Войтовича відбулося засідання робочої групи з питань розвитку спортивно-технічних видів спорту в частині співпраці з Українським державним центром позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України. Робочу групу було утворено згідно з наказом Міністерства молоді та спорту України від 06.03.2017 № 937. Очолює робочу групу заступник Міністра Ярослав Войтович.

Члени робочої групи обговорили проблемні питання розвитку спортивно-технічних видів спорту у частині співпраці з Українським державним центром позашкільної освіти та пошук шляхів їх вирішення. Також на засіданні йшлося про заходи спрямовані на реалізацію національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя - здорова нація» у закладах Українського державного центру позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України.

За результатами обговорення, досягнуто домовленість про опрацювання поставлених питань з метою розширення можливості розвитку спортивно-технічних видів спорту в Україні, визначення шляхів подальшої співпраці Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти, федерацій спортивно-технічних видів спорту. Членами робочої групи будуть надані до міністерства відповідні пропозиції.


Фото:

Нашi партнери