Херсонські хокеїсти перемогли столичну команду в чемпіонаті країни

Хокейний клуб «Дніпро» провів перші домашні матчі ІІІ кола чемпіонату країни більш, ніж впевнено. Вже у першій зустрічі вихованці Олега Тимченка виконали план за закинутими шайбами двох зустрічей у 1 колі (11:0 та 11:1). 

Гості програли і позиційно, і морально: спочатку був відданий центр, а згодом і пятачок перед воротами. І якщо першу третину матчу в суботу кияни ще намагались встигати за швидкісними атаками господарів, то у 2-му та 3-му періодах перевага була незаперечна. Статистика свідчить: на два кидки – один гол. Бомбардирами матчу стали: Данила Дуюн (4 шайби + 2 гольові передачі), Едуард Жук (3+4), Данила Тищенко (3+2), Олексій Болотін (3+0).

У матчі-відповіді херсонці дещо збавили оберти і не використали половину своїх можливостей для взяття воріт. Але згодом зусиллями партнерів Едуард Жук та Святослав Тимченко (який відмітився хет-триком) «дніпри» створили комфортний відрив і в 3-му періоді довели свою перевагу над столичною командою.
1-2 квітня «Дніпро» зустрінеться ще з однією київським колективом – «Соколом».

Потім херсонці поїдуть у гості до «Галицьких левів» у Новояворівськ. Фінальні ігри і, сподіваємось, оформлення золотих нагород відбудуться в Херсоні 15-16 квітня, коли «Дніпро» зустрінеться з головним конкурентом «Галицькими левами-ЦОП».

Лжерело


Фото:

Нашi партнери