Уродженець Херсона став срібним призером чемпіонату світу (IKO)

16 квітня 2017 року в Токіо (Японія) пройшов 6-й ваговий чемпіонат світу з  кіокушин  карате ( IKO ) серед чоловіків. За результатами чемпіонату уродженець Херсона, майстер спорту України міжнародного класу   Олександр Єрьоменко став срібним призером даного турніру у надважкій вазі. У фіналі Олександр зустрівся з бійцем з Японії Shohei Kamada.

Після чемпіонату Олександр  подякував людям, які допомагали йому готуватися до даного турніру, це - сенсей  Макс Дедик і шихан Олександр Іпатов. Ще одні слова подяки були висловлені по телефону шихану Сергію Всеволодова, людині яка заклала базу, дала основи, готувала і вела до мети багато років. 

Нагадаємо, на початку 2016 року Олександр переїхав до Москви, де на даний момент веде тренерську діяльність в Aleksandr Eremenko ' DOJO . Успішно пройшов іспит на 3 дан, є членом Російської національної федерації Ояма Кіокушинкай Карате-до (РНФКК), тренується у сенсея Макса Дедика.  

До свого від'їзду Олександр був лідером збірної Українського Союзу Кіокушин Карате і найрезультативнішим спортсменом українського IKO.

За час свого перебування в Москві став переможцем чемпіонату Росії (2016 рік).  І ось зараз ще одна велика перемога в його спортивній кар'єрі.

Джерело


Фото:

Нашi партнери