Спартакіада допризовної молоді Херсонщини

14 квітня 2017 року в м. Каховці на стадіоні «Олімпійський» за програмою ІХ літніх юнацьких спортивних ігор Херсонщини 2017 року відбулась Спартакіада допризовної молоді Херсонської області. У змаганнях взяли участь 14 збірних команд міст та районів області. 

 Під час урочистого відкриття змагань учасників від імені організаторів привітали: головний спеціаліст управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Микола Рибак, офіцер Каховського військового комісаріату ст. лейтенант Ігор Коротких та  голова Каховського міського товариства воїнів-інтернаціоналістів Наталія Скін.

Допризовники змагалися у таких видах: біг 100 м та  3000 м, підтягування на високій перекладині, метання гранати Ф-1 на дальність.

За підсумками змагань перемогу у загальнокомандному заліку  здобула збірна команда м. Нової Каховки. На другому місці збірна команда м. Каховка (тренер-представник С.Трубін), на третьому – збірна команда Скадовського району.

За підсумками особистої першості з багатоборства кращій результат серед усіх учасників показав новокаховчанин Данило Давидов (2329 балів). Друге та третє місця в багатоборстві здобули скадовчане Сергій Ілюхін (2313 балів) та Віктор Матвєєв (2116 балів). 

Переможці і призери обласних змагань були відзначені кубками, медалями і дипломами управління з питань фізичної культури та спорту Херсонської облдержадміністрації.


Фото:

Нашi партнери