Успіх вихованців Херсонської дитячо-юнацької спортивної школи № 6 на змаганнях батутистів в Одесі

У м. Одесі відбувся чемпіонат України зі стрибків на батуті серед юніорів та юніорок (2000-2004 рроків народження) та Всеукраїнські змагання зі стрибків на батуті серед вікових груп 2005-2008 років народження. У змаганнях взяли  участь команди міст: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Миколаїв, Херсон, Київська область. Усього в чемпіонаті України виступили  84 учасники, з них 14 вихованців Херсонської дитячо-юнацької спортивної школи № 6. У Всеукраїнських змаганнях змагались 63 учасники, з них 7 вихованців ДЮСШ № 6, повідомляє управління освіти Херсонської міської ради 

За результатами змагань вихованцями відділення стрибків на батуті Херсонської дитячо-юнацької спортивної школи № 6 завойовано 11 призових місць, а саме: 
- у  чемпіонаті України зі стрибків на батуті серед юніорів та юніорок: І місцеЛяховський Василь (індивідуальні стрибки); ІІІ місце - Цой Микита, Андреєв Павло  (синхронні стрибки); ІІ місце  - у командній першості  (Бовдир Нікіта, Покорнюк Станіслав, Копилов Сергій,Ляховський Василь). 

У Всеукраїнських змаганнях зі стрибків на батуті серед вікових груп 2005-2008 років народження  ІІІ місце у командному заліку вибороли Кривошей Володимир,Звонков Михайло, Цой Ілля та Дядченко Владислав.


Фото:

Нашi партнери