На Пасхальні свята в Улянівці проведено турнір «Великодній м'яч»

16 квітня у с. Улянівка Скадовського району відбувся футбольний турнір «Великодній м'яч». Небагато знайдеться сіл, де на належному рівні приділяють увагу розвитку спорту, зокрема футболу. І все ж, вони є.

Організаторами та спонсорами спортивного свята виступили голова Улянівської сільської ради Надія Твердохліб та фермерське господарство «Соценко», яке представляв Василь Соценко, він же тренер команди господарів. Участь у грі брали три сільські команди району, хоча першочергово планувалось п'ять, - Улянівська, Тарасівська та Широківська.

Перед початком змагань організатори привітали гравців та вболівальників зі святом світлого Христового Воскресіння, висловивши найширіші побажання миру і добра. А наступні побажання вже були тільки для гравців - гарної гри, наполегливості у прагненні до перемоги, командного духу.  

Хоча команд було всього три, тобто всі місця вже попередньо були призові, боротьба була напруженою і за перше місце змагались до останньої хвилини матчу. Головним арбітром матчу був досвідчений суддя Володимир Гузенко з Новоукраїнки. До суддівської колегії увійшли і організатори турніру - Надія Твердохліб та Василь Соценко.

Без перебі¬льшення можна сказати, що побажання футболістам здійс¬нилися. Гравці всіх команд показали неабияке бажання перемогти, старан¬ність, завзятість  та любов до футболу. Під час матчу було чимало гострих мо¬ментів, які по¬дарували вбо¬лівальникам масу при¬ємних емоцій, по¬казали належну гру та до¬вели єд¬ність ко¬манди у пра¬гненні до пере¬моги.

За підсумками турніру   чемпіоном стала збірна команда Улянівської ради, на другому місці - широчани і на третьому - команда з Тарасівки.

Слід зазначити, що збірна команда Тарасівської сільської ради - початківці. Тренуються вони лише два місяці, та незважаючи на це, показали дуже достойну гру. Та й підтримка у них була щонайбільша - групу підтримки з Тарасівки очолювала голова Тарасівської ради Зоя Тимощук та Тарасівський священик отець Микола. Всі три команди отримали кубки та грошові призи. 

Всі три команди отримали кубки та грошові призи. Були, звичайно, і нагороди в номінаціях. Так кращим гравцем судді визначили Андрія Ястреба з Тарасівки, кращим нападаючим - Юрія Охременка з Улянівки, кращим воротарем - Олега Тукенова з Тарасівки, найдосвідченішим гравцем став Михайло Сирота з Широкого, а наймолодшим - 14-річний Віталій Осадчий з Улянівки. Всі вони отримали почесні грамоти, повідомляють Скадовські новиниі.


Фото:

Нашi партнери