Яким ви бачите майбутній спортивний комплекс у Новій Каховці? Надавайте пропозиції!

30 березня 2017 року на сесії міської ради депутати підтримали ініціативу міського голови Володимира Коваленка щодо можливого будівництва у місті Нова Каховка сучасного спортивного комплексу з плавальним басейном. 

Поява у місті саме такого  об’єкту соціального значення допоможе у розв’язанні проблеми відсутності умов для навчання плавання на території  Новокаховської міської ради, вирішить питання розвитку масового та спортивного плавання, формування у населення, особливо у дітей та молоді, відношення до плавання як до необхідного виду рухової активності, важливої складової ведення здорового способу життя та ефективного лікувально – профілактичного засобу.

Окрім басейну пропонується розмістити зал боротьби, зал боксу, тренажерний зал, універсальний ігровий зал з трибунами для глядачів та  об`єкти соціально-побутового обслуговування населення (ігрові зали, масажні кабінети, сауна, солярій, кафетерій здорового харчування), та інше (згідно пропозицій громади). Передбачається організація руху та доступу до будівлі, пішохідних переходів, місць паркування транспортних засобів, озеленення території.

До будівництва комплексу планується залучити місцеві будівельні організації та місцевих виробників будівельних матеріалів. Проектувальні роботи з будівництва сучасного водноспортивного комплексу з плавальним басейном фінансуватимуться з міського бюджету, а будівельні роботи здійснюватимуться за рахунок приватних інвесторів, міського бюджету, бюджетів сусідніх громад, які зацікавлені у будівництві комплексу, та грантів.

Мешканці міста, громадськість мають можливість надати свої пропозиції та своє бачення можливості будівництва та функціонування у місті Нова Каховка майбутнього спортивного комплексу.

Письмові пропозиції з поміткою «будівництво спортивного комплексу» можна надсилати на адресу виконавчого комітету Новокаховської міської ради: м. Нова Каховка, просп. Дніпровський, 23,  електронною поштою  –  nkmv@kahovka.net або подати особисто до загального відділу виконавчого комітету – ІІ поверх, каб. 218.

Усі пропозиції будуть узагальнені та озвучені під час проведень громадських слухань 11 травня 2017 року, повідомляє НК онлайн


Фото:

Нашi партнери