День здоров’я пройшов у Новокаховській ЗОШ № 3

Щорічно, 7 квітня, відзначається Всесвітній день здоров’я – один із Міжнародних днів ООН. Мета дня – привернути увагу  громадськості  до питань охорони здоров’я, залучення підростаючого покоління до здорового способу життя. Днями учні ЗОШ №3 провели заходи, присвячені Дню здоров’я. 

На свято здоров’я та спорту завітали батьки та гості школи: заступник міського голови Володимир Сироватка, депутат міської ради Олександр Афанасьєв, спеціалісти міського відділу освіти Марина Скрипнікова та Олена Кушнір, повідомляють  НК онлайн

Традиційно все розпочалося загальношкільною лінійкою та ритмічною зарядкою, яку під бадьорий музичний супровід провела учениця 11 класу Андріяненко Юлія.

Директор школи Ірина Дубас побажала всім присутнім міцного здоров’я, гарного настрою та миру.

Година здоров’я складалася зі спортивних заходів, що охопили учнів та вчителів всієї школи. В цей весняний сонячний день на подвір’ї було проведено футбольний матч (6- класи), змагання з піонерболу (5-класи), гра-естафета (4-класи), квест «Країна Спортляндія» (2-3-класи), конкурс малюнків на асфальті (2-3-класи), легкоатлетичний забіг (9-11-класи), ігри на свіжому повітрі та в класних кімнатах. Всіх учасників було нагороджено грамотами та дипломами.

На спортивних майданчиках школярі продемонстрували високі позитивні показники фізичної підготовки, жагу до спорту, спрямованість на здоровий спосіб життя.

«Сьогодні ми святкували Всесвітній день здоров’я, свято того, що є найціннішим для кожної людини, – наголосила директор школи І. Дубас. – Висловлюємо подяку учням 10 та 11 класів за допомогу в організації та проведенні свята, а також нашим гостям  та батькам за небайдужість до шкільних подій, щирі позитивні емоції та теплі слова привітань!»


Фото:

Нашi партнери