Вихованець Новокаховської ДЮСШ – переможець чемпіонату України з волейболу «Дитяча ліга»

З 10 по 14 квітня в місті Первомайський Харківської області  проходив фінальний тур  чемпіонату України з волейболу «Дитяча ліга» серед команд юнаків 2004 року народження та молодших.

У змаганнях взяли участь 8 команд з міст Тернопіль, Дніпро, Ужгород, Полтава, Вінниця, Луцьк, Острог та Первомайський. За господарів змагань виступав вихованець ДЮСШ Новокаховської міської ради (директор Петро Бойко) Євгеній Бойко.

Змагання проводилися за наступною системою. До міста Первомайський прибули команди, які за підсумками попередніх турів чемпіонату посіли 1-8 місця, відповідно ігри були проведені наступним чином: команда, яка посіла 1 місце грала з командою, що посіла 8 місце, 2 місце визначало сильнішого з 7 місцем, 3 – з 6, а 4 місце – з 5. За підсумками цих ігор 4 команди-переможниці продовжували боротьбу за чемпіонство за коловою системою.

До четвірки сильніших потрапили вихованці ДЮСШ міст Первомайський, Тернополя, Дніпра та Ужгорода.

Юнаки з Первомайська  під керівництвом тренерів В. Винокуренко та П. Бойка  на своєму шляху обіграли з однаковим рахунком 3:0 команди з Ужгорода (25:15, 25:18, 25:19), Дніпра (25:19, 25:9, 25:14) та Тернополя (25:19, 25:14, 25:23), тим самим вибороли звання чемпіонів «Дитячої волейбольної ліги».

За підсумками фінального туру бронзовими призерами стали учні Тернопільської ДЮСШ, срібло вибороли ужгородці, а переможцями чемпіонату України з волейболу «Дитяча ліга» серед команд юнаків 2004 року народження та молодших стали харків’яни.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, медалями, кубком Федерації волейболу України, також юним спортсменам були вручені подарунки від спонсорів змагань. Наш земляк  Євгеній Бойко до рідного міста, крім чемпіонської медалі, привіз нагороду «Кращий універсальний гравець» чемпіонату України серед команд юнаків U-14, повідомляє сайт НК онлайн. 


Фото:

Нашi партнери