У м. Дніпрі відбувся Кубок України з веслування академічного пам’яті Героя України Віктора Швеця

З 17 по 20 квітня 2017 року в м. Дніпрі відбувся Кубок України з веслування академічного, присвячений пам’яті бійця «Небесної сотні», Героя України Віктора Швеця, в якому взяли участь понад 200 спортсменів з Херсонської, Миколаївської, Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Черкаської, Вінницької, Одеської, Київської областей та м.Києва.

За підсумками змашагб херсонські спортсмени посіли наступні місця. Морозов Артем стала першим в одиночці серед чоловіків. Боклаженко Максим і Богоявленський Владислав посіли перше місце у двійці розпашній без стернового.

За результатами змагань до складу національної збірної команди України з веслування академічного для участі у чемпіонаті Європи, який відбудеться у травні 2017 року в Чехії, увійшли херсонці Морозов Артем, Міхай Дмитро, Верестюк Артем, Ковальов Станіслав, Коновалюк Олександр, Боклаженко Максим та Богоявленський Владислав.

Довідково. Віктор Швець (08.10.1955 - 19.02.2014) - багаторазовий чемпіон України з академічного веслування. Загинув від кулі снайпера у розпал подій на Майдані 19 лютого 2014 року. Віктора Швеця посмертно нагородили званням  Герой України, орденом «Золота Зірка»  та медаллю «За жертовність і любов до України».


 


Фото:

Нашi партнери