У Верхньому Рогачику відбувся турнір з міні-футболу

8 квітня 2017 року Верхньорогачицькою районною федерацією футболу та відділом культури на спортивних майданчиках Верхньорогачицької ЗОШ № 1 проведено міжрайонний турнір з міні-футболу.

У змаганнях взяли участь 3 команди з районного центру, 2 команди з с. Первомаївка, команда с. Ушкалки та команда смт Великої Лепетихи.

Команди були розподілені на 2 групи, переможці яких розігрували 1 місце, а команди, що зайняли 2-і місця, змагалися за 3 місце. У першій групі (Велика Лепетиха, «Реал», Верхній Рогачик, Первомаївка №1, Ушкалка) перемогу виборола команда Великої Лепетихи, 2 місце - Первомаївка №1.

У другій групі (ФК «M.E.Б.» Верхній Рогачик, «Ветеран» Верхній Рогачик, Первомаївка №2) переможцем став ФК «М.Е.Б.» , 2 місце – «Ветеран».

У матчі за 3 місце «Ветеран» з рахунком 1:0 переміг Первомаївку №1. Основний час запеклого фінального поєдинку між командами «М.Е.Б.» та Великої Лепетихи завершився внічию - 1:1. Для визначення переможця довелося проводити серію післяматчевих пенальті, в якій з рахунком 3:1 перемогли футболісти ФК «М.Е.Б.».

По закінченню турніру перший заступник голови Верхньорогачицької районної державної адміністрації, голова районної федерації футболу Віталій Биков подякував всім учасникам за гарну гру та побажав не зупинятись у розвитку для майбутніх перемог. Призерам було вручено грамоти та призи.


Фото:

Нашi партнери