Новокаховчани – призери відкритого Кубка Європи з кіокушин карате WKB

8 квітня 2017року у Барселоні (Іспанія) відбувся відкритий Кубок Європи з кіокушин карате (WKB) сереж дітей, юнаків, юніорів, чоловіків та жінок у розділі  «куміте» і «ката» - European Cup WKB 2017.

У турнірі взяли участь  збірні команди з  України, Греції, Румунії, Іспанії, Росії, Швеції, Швейцарії, Польщі, Голандії, Болгарії, Чехії, Аргентини, Казахстану, Німеччини, Алжиру, Тунісу, Латвії, Естонії. До  складу збірної України увійшло шестеро  новокаховчан на чолі з тренером Олегом Жировим. У  цілому українські каратисти вибороли 14 призових місць, у тому числі 6 перших.

Троє новокаховчан повернулися з Іспанії з нагородами.  Так, Аріна Жирова стала чемпіонкою Кубка Європи, завоювавши  перше місце в категорії 12-13 років  (+ 45кг). Для Арини  це вже друга перемога на європейському рівні. До речі, всі бої на нинішньому Кубку вона виграла достроково, з великою перевагою.

Юлія Козлова стала призеркою Кубку Європи, посівши  друге місце в категорії +18 років (до 65 кг): у півфіналі Юлія здолала дворазову чемпіонку світу, але у фіналі поступилася представниці Росії.

Влад Людкевич став призером Кубку Європи: у нього –  третє місце в категорії 16-17 років  (+ 70кг).

Зараз вихованці Олега Жирова готуються до чемпіонату Європи, який відбудеться в жовтні цього року.


Фото:

Нашi партнери