На XIII Універсіаді України серед студентів з боксу херсонські боксери завоювали золоту і бронзову медалі

З 18 по 22 квітня у м. Харкові проходиди змагання XIII Універсіаді України серед студентів з боксу, в яких  під керівництвом тренера  Андрія Саца взяли участь 2 представники Херсонської області: Артур Саргсян і Жермен Ншимиримана.

Артур Саргсян у ваговій категорії +91 кг в першому раунді першого бою виграв нокаутом у представника Хмельницької області Романа Ящука. У наступному бою Артур одноголосним рішенням суддів здобув перемогу над представником Вінницької області Іваном Юренко. У півфінальному бою через неявку противника херсонець спортсмен пройшов у фінал.
У фінальному бою Артур одноголосним рішенням суддів здобув перемогу над представником Хмельницької області В'ячеславом Гаврилюк. Таким чином Артур отримав золоту медаль змагань і виконав норматив майстра спорту України.

Жермен Ншимиримана у ваговій категорії до 56 кг у своєму першому бою одноголосним рішенням суддів здобув перемогу над представником Полтавської області Владиславом Аніщенко. У півфінальному бою Жермен з розбіжністю суддів 2-3 поступився Харківському спортсмену Костянтину Донець і отримав бронзову медаль змагань.

Джерело


Фото:

Нашi партнери