В Іванівському районі пройшли змагання з кіокушин - карате

22 квітня 2017 року у смт Іванівка в приміщені комунального закладу «Іванівський районний будинок культури» відбувся чемпіонат Херсонської області з кіокушин – карате, в якому взяли участь 230 спортсменів з ряду населених пунктів Херсонської області, а саме: м. Херсона, Каховки, Генічеська, Скадовська, смт Іванівка, смт Чаплинка, Великі Копані, смт Нижні Сірогози, с. Новосеменівка.  

Один з найпрестижніших турнірів в області  з кіокушин – карате проходить в Іванівці вже 17-ий рік поспіль за ініціативи інструктора Херсонської обласної федерації кіокушин-карате, тренера Іванівської секції  Ігоря Брагінця. 

На  урочистомц відкритті чемпіонату спортсменів привітали голова Івнівської районної державної  адміністрації  Сергій Довбня, голова Іванівської районної ради Людмила Павленко та голова Іванівської селищної ради  Віктор Дебелий, які побажали спортсменам успіхів та перемог.

Під час урочистого відкриття змагань голова Іванівської селищної ради нагородив грамотою Ігоря Брагінця за вклад у розвиток спорту в селищі.
Від імені Української федерації кіокушин-карате Ігор Брагінець вручив почесні відзнаки керівникам району та селища за всебічну допомогу у функціонуванні Іванівської секції карате.

За підсумками змагань у загальнокомандному заліку переможцями стали: 1 місце – команда  міста Каховка, 2 місце - команда з смт Іванівка, 3 місце - команда з селища Козачі Лагері.

В особистому заліку іванівські спортсмени  у своїх вікових та вагових категоріях посіли наступні місця:

І місце - Сачек Кирило (6-7 років,  до 20кг),  Анастасьєв Андрій (6-7 років, до 25 кг),  Трофименко Максим (9 років, до 25 кг), Побиванець Ауріка (10-11 років, до 30 кг), Ковальова Інна (14-15 років, до 50 кг), Червоний Артем (16-17 років, до 70 кг та понад 70 кг);

2 місцеМельник Кирило (9 років, до 30 кг), Побиванець Ауріка (10-11 років, до 35 кг), Щербань Софія (10-11 років, понад 35 кг), Хасанов Джума (12-13 років, до 50 кг), Базик Андрій (16-17 років, до 70 кг);

3 місце - Дуля Микита (8 років, до 35 кг), Терьошин Дмитро (10-11 років, до 45 кг), Калінін Олександр (12-13 років, понад 50 кг), Ковальова Інна (14-15 років, понад 50 кг),

Відзнаки суддів змагань отримали: Анастасьєв Андрій — за кращу техніку серед дітей, Пшапіровський Олександр -за дух і волю до перемоги, серед хлопчиків.

Фотозвіт можна переглянути на сайті Степ Ньюз


Фото:

Нашi партнери