В Іванівці відбулись районні змагання з футболу

26 квітня на Іванівському стадіоні «Колос» відбулися обласні змагання з футболу за програмою  Спартакіади серед шкільних команд Генічеського, Новотроїцького, Нижньосірогозького та Іванівського районів.

За результатами  напруженої спортивної боротьби перемогла шкільна команда з смт Новотроїцьке.

Цікавий факт. Під час матчу, через порив вітру завалилося дві залізобетонні плити огородження стадіону. На щастя ніхто не постраждав.  

P.S. Те, що завалилися залізобетонні плити – це пів-біди, всяке може трапитися, якби не ....  Сайт новин Іванівського району «Степ Тьюз»  розмістив фото сумного стану сільського стадіону  та коментарі тих, хто був присутній на турнірі  і бачив все на власні очі:.

«Змагання з футболу пройшли, але гості сусідніх районів були злегка в шоці від стану  лавочок для вболівальників і падаючих плит під час  гри».

«Було дуже страшно бігати по траві, вона була за розміром у висоту більше ніж сказано в правилах зони на футбольному полі . Шкода, що ви не підготувалися до приїзду футбольних команд . Грати було складно, розміток на полі не було. Орієнтувалися по знаннях - : куди бігти і куди виходити…» .

«Невже так важко було найняти пару чоловік,  щоб скосити траву,  яка заважала хлопцям грати у футбол. Ви ж знали, що будуть змагання між командами ! Із-за того, що трава була висока, хлопці падали дуже часто . А головне те, що тепер подумають про наш стадіон?»


Фото:

Нашi партнери