У Голій Пристані пройшла спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу»

11 травня у м. Гола Пристань на базі Голопристанського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» вілбулись змагання обласної  Спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу» за участю команд міст Херсона, Нової Каховки, Каховки, Олешківського, Бериславського, Генічеського, Скадовського, Новотроїцького, Великоолександрівського, Великолепетиського та Нижньосірогозького районів Херсонської області. 

Організатором спортивних змагань традиційно виступили Фонд соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Херсонській області та Херсонська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Спартак». 

Із відкриттям щорічних змагань «сильних духом» вітали почесні гості: начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Херсонській області Сергій Музикант,  Голопристанський міський голова Олександр Бабич,  голова районної державної адміністрації Тетяна Гасаненко, голова Херсонської обласної організації профспілки соціальної сфери Галина Бурцева та голова Херсонської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Олександр Маломуж

Очільник міста, вітаючи учасників змагань, зазначив, що Гола Пристань завжди радо вітає гостей і подякував дирекції Фонду соціального страхування за довіру у проведенні заходу. Бажаючи успіхів та гарного настрою спортсменам, наголосив: «Ви всі – вже переможці, адже участю у змаганнях, своїми досягненнями переконливо доводите, що сила духу перемагає будь-які негаразди». 

Присутніх вітали талановиті люди Голопристанщини – аматорський народний ансамбль народної пісні «Україночка» (керівник Олександра Гордіна), депутат міської ради Тетяна Крива, дитячий хореографічний ансамбль «Фортуна» Голопристанської міської дитячої школи мистецтв (керівник Ганна Марковець), а  також солістка Новозбур’ївського сільського Будинку культури Олександра Фендик. 

Цікавим та неординарним став показовий виступ юних спортсменів громадської організації бойових мистецтв та військово-патріотичного виховання «Патріот» (керівник Олександр Чесніков) – чемпіонів України та володарів Кубку світу 2017 року.

За активну громадянську позицію, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток спортивно-масового руху на Херсонщині, сприяння у організації та проведення спартакіади подяки управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування  в Херсонській області були оголошені міському голові Олександру Бабичу, його заступнику Віталію Гею та голові обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Олександру Маломужу.

Протягом змагань учасники демонстрували спортивний дух, здорове суперництво та наполегливість у семи видах спорту: бомбаскет, дартс, настільний теніс, армреслінг, гирьовий спорт, шахи та шашки.

  Із сильніших та спритніших учасників у всіх видах спорту сформована обласна команда Херсонської області, яка візьме участь у фіналі ювілейної V Всеукраїнської спартакіади серед  інвалідів праці «Сила духу», який відбуватиметься в місті Одесі у червні.


Фото:

Нашi партнери