Переможцем обласного фестивалю «Тато, мама, я - спортивна сім’я» стала родина із Голої Пристані

13 травня  до міжнародного Дня сім`ї у м. Херсоні   у спортивному  залі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи  відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського фестивалю «Тато, мама, я - спортивна сім`я», в рамках якого проведені спортивні змагання серед сімей-переможців міських та районих фестивалей Херсонської області.

У змаганнях взяли участь 8 сімей, які предстаавляли м. Херсон, м. Нова Каховка, м. Гола Пристань,  Білозерський, Генічеський, Горностаївський Нововоронцовський і  Скадовський райони в складі: мами, тата та дитини молодших класів 2007-2009 років народження.

Місто Гола Пристань представляла родина Квятковський Олексій, Тетяна та Дарина (Голопристанська гімназія).

До програми змагань входили 7 естафет та конкурсів, в яких учасники показали майстерність, спритність, кмітливість та спортивний азарт.

У цікавій та напруженій боротьбі переможцями Херсонської області стали сім’я Квятковських (гімназія м. Гола Пристань), яка на одне очко випередила команди м. Скадовська та Горностайовського району.

Родина Квятковський буде представлять Херсонську область в кiнцi травня у фiналi Всеукраiнського фестивалю «Тато, мама, я - спортивна сім`я» у Запорiжжi.

Голопристанський міський центр «Спорт для всіх»


Фото:

Нашi партнери