Спортивний квест «Стежками здоров’я» у ясла-садку №5

 З метою формування у дітей здорового способу життя в ясла-садку №5 м. Херсона відбувся спортивний квест «Стежками здоров’я».

Захід пройшов за ініціативи педагогічних колективів ДЮКФП №4 та ясла-садка.

У ньому взяло участь 148 дітей, 19 педагогів, 7 помічників вихователя, 11 батьків, 2 випускника загальноосвітньої школи №13.  Це була командна гра-пошук, рухлива та одночасно інтелектуальна. 
 
На гостини до сміливих діточок, які не бояться випробувань, люблять пригоди, є кмітливими та спритними завітали справжні Пірати. Команди, за допомогою маршрутних карт, вирушали дорогою випробувань, знаходячи на кожній станції ключики від заповідної скрині скарбів.
На кожній цікавій зупинці («Здорового харчування», «Гігієнічних знань», «Спортивній», «Природничій», «Безпеки», «Розумників») дітей чекали казкові герої зі своїми завданнями спортивного та інтелектуального характеру. Виконавши завдання, малята отримували винагороду.
Долаючи одну перешкоду за іншою, всі впевнено наближалися до мети. І нарешті ось вона – омріяна та довгоочікувана скриня зі скарбами, але скарбами незвичайними, а  вітамінними скарбами здоров’я. А ще пірати наголосили, що діти не боялись труднощів, цінували дружбу і дуже полюбляють цікаві пригоди.

Спортивний квест сприяв вихованню у дітей навичок безпечної поведінки у довкіллі, формуванню вміннь і навичок щодо збереження здоров’я без шкоди як власному здоров’ю, так і здоров’ю інших людей. Всі учасники заходу отримали позитивні враження від свята, повідомляє управління освіти Херсонської міської ради.


Фото:

Нашi партнери