Фінал плей-офф Екста-ліги. «Продексім» Херсон – «Енергія» Львів

20 та 21 травня відбудуться перші матчі фінальної серії плей-офф Екстра-ліги між львівською «Енергією» та херсонським «Продексімом». Львів’яни захищатимуть свій титул Чемпіонів України, а от херсонці вийшли у фінал вперше.

Перші дві зустрічі відбудуться в м. Херсоні, у спорткомплексі ХВУФК (вул. Петра Калнишевського 2-а):  20 травня початок гри  о 12:00, 21 травня - о 13:00.

На шляху до фіналу «Енергія» перемогла у півфінальній серії київський «ХІТ» 3:1.

«Продексіму» відіграв всі п’ять матчів серії проти харківського «Локомотива». В останньому матчі херсонці в джомашніх стінахі 13 травня перемогли в овертаймі з рахунком 2:1 у матчі, і 3:2 у серії.

Востаннє між собою «Продексім» та «Енергія» зустрічалися між собою у регулярному чемпіонаті в Херсоні 18 лютого. Підопічні Ігоря Москвичова виграли цей поєдинок з рахунком 6:2.

Арбітри: Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ), Леонід Жиронкін (Київ), Олексій Фесенко (Харків); хронометрист: Леонід Ягупов (Херсон); спостерігач арбітражу: Юрій Веремчук (Рівне).

Матч відбудеться 28 травня (*за необхідності - 29 травня) у Львові. У разі нічийного результату в серії (2:2), вирішальний матч відбудеться в Херсоні 3 червня.


Фото:

Нашi партнери