Фінал Кубка Нижньосірогозького району з футболу

9 травня в смт Нижні Сірогози на стадіоні дитячо-юнацької спортивної школи відбулося урочисте відкриття фіналу Кубка Нижньосірогозького району пам’яті земляків-підпільників І.Д. Височина та М.В.Купрія.

Учасників змагань і численних вболівальників привітала з Днем пам’яті та примирення і Днем Перемоги перший заступник голови райдержадміністрації Оксана Полуекто і побажала командам-учасницям гарної гри і перемоги.

За прихильність фортуни цього дня змагалися нижньоторгаївський «Хлібороб» і першопокровський «Старт».

Нижньоторгаївські футболісти порадували своїх вболівальників яскравою високотехнічною грою і шістьма голами забитими у ворота суперника.

Тож золоті медалі і перехідний кубок районного турніру пам’яті земляків-підпільників І.Д. Височина та М.В.Купрія вибороли нижньоторгаївці. Срібні медалі» цьогоріч дісталося першопокровчанам. Їх було нагороджено грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації і пам’ятними медалями.

Також відзначили кращих гравців фінальної гри, Олександра Чирука («Хлібороб») та Данила Чурюканова («Старт»). Їх було нагороджено грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, районної федерації футболу «Скіф» та пам’ятними статуетками.


Фото:

Нашi партнери