У Херсоні пройшов ХІ міжнародний турнір з боксу серед еліти «Пам'ять»

У Херсоні у спортивному залі Херсонського вищого училища фізичної культури з 9 по 13 травня пройшов ХІ міжнародний турнір з боксу серед еліти «Пам'ять». У ньому взяли участь національна збірна України з боксу до 22 років, спортсмени з більшості областей України, а також команда з Республіки Молдова.

Гідно показали себе на змаганнях зерсонськіі спортсмени. У ваговій категорії до 75 кг Богдан Чорний зайняв перше місце, а у ваговій категорії до 81кг Андрій Пєтухов став другим. Гідно боксував у ваговій категорії до 69кг Денис Повалій. Але, на жаль, у чвертьфіналі поступився своєму супернику за очками.

Кращим боксером турніру був визнаний Олег Чулячеєв з Бердичева, а кращим суддею - Сергій Нелепенко з Республіки Молдова.

Нагадаємо, турнір «Пам'ять» традиційно проводиться в честь всіх тренерів і спортсменів, які внесли значний внесок у розвиток херсонського боксу. Під час урочистого відкриття всіх цих людей згадали і вшанували хвилиною мовчання.

За словами організаторів турніру, основоположники херсонської школи боксу і зараз продовжують жити в своїх учнях, в тих знаннях і навичках, які вони передали своїм вихованцям. І ця нерозривний зв'язок поколінь повинна підтримуватися і в майбутньому.


Фото:

Нашi партнери