У Херсоні відбувся ІІ тур міської Спартакіади для дошкільників «Крок до Олімпу»

23 травня 2017 року на базі ясел-садків №10, 28, 65 відбувся ІІ тур міської Спартакіади для дошкільників «Крок до Олімпу». Всього у конкурсі взяли участь 170 вихованців із 17 команд дошкільних навчальних закладів та 30 батьків.

Спартакіада  проводилася під гаслом «Здорова дитина - багата країна» з метою популяризації здорового способу життя та  рухової активності; підняття престижу фізичної культури і спорту, формування культури здоров’я та ціннісного відношення до нього у підростаючого покоління; покращення фізкультурно-оздоровчої роботи в дошкільних навчальних закладах та залучення дітей до занять масовим спортом та змістовного дозвілля. 

Оцінювали змагання професійне, незалежне журі.

Діти залюбки виконували загальнорозвивальні вправи, цікаві естафети, а батьки брали активну участь у таких естафетах, як «Кіт і Півник», «Чарівний м’яч», «Баба Яга, проти» переживали за команду, прикладали зусилля для внесення власного внеску у перемогу. 

На базі ДНЗ №10 змагалися команди дошкільних навчальних закладів №5, 10, 11, 31, 33,53, 61.  За підсумками змагань місця розподілилися таким чином І місце - ДНЗ № 31, ІІ місце - ДНЗ № 10, ІІІ місце - ДНЗ №11. 

На базі ДНЗ №28 змагалися команди дошкільних закладів № 20, 27, 28, 76, НВК №7. За підсумками змагань переможцями стали: І місце - ДНЗ №76, ІІ місце - ДНЗ №20, ІІІ місце - ДНЗ № 28 та НВК №7. 

На базі ДНЗ №65 змагалися команди дошкільних навчальних закладів №3, 39, 64, 65, 75. ПеремоІ місце зайняв ДНЗ №65, ІІ місце – ДНЗ №3, ІІІ місце – ДНЗ №39. 

Результатом проведення заходу стало те, що спільна участь дітей та батьків позитивно вплинула на взаємини в родині, викликала почуття гордості за спільні перемоги,  дозволила батькам краще пізнати своїх дітей, підняла престижність фізичних занять.

Переможці та учасники отримали дипломи управління освіти та подарунки. Батьки та діти  отримали велике задоволення від Спартакіади та гарний настрій, повідомляє управління освіти Херсонської міської ради.


Фото:

Нашi партнери