До побачення, Дитяча Олімпіада Херсонщини-2012!

З 5 по 25 червня 2012 року на базі дитячого оздоровчого табору „Прибрежний” (смт Лазурне Скадовського району Херсонської області) відбулася Дитяча Олімпіада Херсонщини-2012.

Організатори - управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації і обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.

Упродовж 10 днів в дусі олімпізму, в чесній боротьбі  з олімпійським гаслом „Citius, altius, fortius!” в серцях, змагалася  21 команда районів і міст Херсонщини. Понад 500 хлопчаків та дівчаток-переможців та призерів районних і міських змагань, вихованців дитячо-юнацьких спортивних закладів області  випробували та демонстрували силу, швидкість, спритність у змаганнях з легкої атлетики, футболу, волейболу, настільного тенісу,  кмітливість  - в інтелектуальній вікторині на олімпійську тематику «Зірки Олімпії». Всі вони отримали сертифікат учасника Олімпійського Дня, який проводиться під егідою Національного олімпійського комітету України.

Поряд зі змаганнями юні спортсмени чудово відпочили та відновили сили на узбережжі Чорного моря для подальших перемог у спорті. Цікавою і насиченою була і культурна програма, яку готували  разом  з вожатими самі підлітки  (різноманітні конкурси, веселі концерти і розіграші, одноденні мандрівки  вздовж берега моря.

Урочистості з нагоди  закриття  Дитячої Олімпіади Херсонщини відбулися на стадіоні ДОЦ „Прибрежний”  22 червня 2012 року.

За підсумками змагань у загальнокомандному заліку серед міст та районів І групи переможцями стали команди міста Херсона  (І   місце), Голопристанського (ІІ місце) і Цюрупинського району  (ІІІ місце). Серед районів ІІ групи І місце посіла  команда Каховського району, на  ІІ місці - Чаплинського  і на ІІІ місці - Каланчацького району.

У номінації „Кращий юний спортсмен та спортсменка Дитячої Олімпіади Херсонщини-2012” перемогли Владислав Оденченко та Ганна Бірюкова (Херсон),  кращий футболіст і кращий бомбардир з футболу  - Максим Скороход  (Каланчацький район). Вони  нагороджені пам’ятними кубками і дипломами Дитячої Олімпіади.  

Юні спортсмени довели, що росте яскрава та весела, сильна та здорова зміна, перед якою відкриваються усі шляхи і у навчанні, і у спорті, і у житті. Десята, ювілейна,   Дитяча Олімпіада Херсонщини завершилась  заключною піснею і святковим фейєрверком. 

До нових зустріч у наступному році,  Дитяча Олімпіада Херсонщини!

Фотозвіт Дитячої Олімпіади Херсонщини-2012 http://sportforall.info/gallery/33


Фото:

Нашi партнери