Скадовчанки - чемпіонки України з пляжного гандболу!

21-25 червня 2012 року у м. Скадовську відбувся V чемпіонат України з пляжного гандболу серед жінок. Десять кращих команд змагалися за звання чемпіона. Зігравши ряд ігор судді визначили кращих гравців чемпіонату, тож кращими стали: бомабардир - Ніколаєнко Ольга ("Арсенал", Збірна легіонерів), воротар - Гілязетдінова Єлізавета ("Скадовськ", Збірна України "U - 18"), гравець - Сорокіна Альона ("Скадовськ", Збірна України "U - 18"), лінійний - Телегіна Анна ("Скадовськ", Збірна України "U - 18"). Приз глядацьких симпатій виборола Поляк Валентина ("Скадовськ", Збірна України "U - 18").

У турнірній таблиці місця розподілилися наступним чином: І місце  у команди "Скадовськ", Збірна України "U - 18", ІІ - у команди "Дніпрянка" м. Херсон, ІІІ посіла молодіжна Збірна України "U - 20". Надалі місця розподілено у порядку зростання: команда "Легіон-ХХІ" збірна м. Києва та м. Запоріжжя, команда "Арсенал" збірна легіонерів, команда з м. Хуст Закарпатська обл., команда "Скадовськ-ІІ", команди з міст Тернівка Дніпропетровської області, Харькова та Одеси.

Скадовські гандболістки вибороли перемогу на чемпіонаті України з пляжного гандболу. Золотою медалью нагороджено і міського голову Олександра Васильовича Гавриша за постійну підтримку руху пляжних гандболістів, надання допомоги в організації та проведенні змагань і чемпіонатів, заохочення молоді Скадовська до активного спортивного способу життя.
З часу становлення пляжного гандболу скадовська команда завжди знаходила підтримку у міської ради з облаштування майданчику, перевезення на змагання, придбання м'ячів, призів та поліграфічної продукції тощо. І ці вкладення дали плідний результат нині. У Скадовську  - краща команда України з пляжного гандболу (тренер Заінчковський Сергій Миколайович), яка представлятиме країну на чемпіонаті Європи. 
Вітаємо скадовських чемпіонок з перемогою!


Фото:

Нашi партнери