Команда Скадовського району – бронзовий призер Дитячої Олімпіади Херсонщини 2017 року

З 2 по 16 червня у селищі Лазурне Скадовського району на базі дитячого оздоровчого табору «Прибережний»  проведено  спортивно-оздоровчу зміну «Дитяча Олімпіада Херсонщини - 2017» за участю  вихованців 2004-2005 років народження дитячо-юнацьких спортивних закладів області, переможців та призерів спортивних змагань з 20 районів, міст обласного значення та Великокопанівської об’єднаної територіальної громади.

Протягом 14 днів  команда Скадовської  РК ДЮСШ (директор Олександр Горобець) під керівництвом тренера-викладача Олександра Іващенка, брала участь у таких видах спорту: волейбол, футбол, легка атлетика, настільний теніс та олімпійська вікторина.

Скадовські спортсмени  вибороли наступні місця:

ІІ місце (волейбол) -  дівчата Скадовської РК ДЮСШ; 

ІІІ місце (настільний теніс) - Мануйленко Олександр ( Широківська ЗОШ), Пастернак Єлизавета (Улянівська ЗОШ) та Постриган Михайло  (Михайлівська ЗОШ);

ІV місце - у змаганнях з легкої атлетики   та у олімпійській вікторині;

VІ місце  - у змаганнях з футболу..

За підсумками змагань у загальнокомандному заліку серед команд першої групи Скадовський район зайняв ІІІ місце, пропустивши вперед м. Нова Каховка (ІІ місце) та м. Херсон (І місце).

Додамо, що у складі команди  бронзового призера Дитячої Олімпіади Херсонщини-2017 виступали  учні Скадовського району:

- ОЗ СНВК «Академічна гімназія» (Вандер А., Керекелиця Н., Гаран С., Сухіна Д., Панченко П.);
Скадовської ЗОШ № 2 (Соценко Д.. Іващенко Т.);
- Скадовської ЗОШ № 3 (Бойко В.);
- Улянівської ЗОШ (Постернак Є., Присяжнюк Ю., Рибась Ю., Мартинюк Л., Гритчина О., Засименко Л., Онопрієнко О., Романюк К., Рибась В., Соценко К.);
- Михайлівської ЗОШ (Постриган М.);
- Широківської ЗОШ (Мануйленко О.

Переможці та призери змагань у загальнокомандній першості та команди за видами спорту були нагороджені кубками та дипломами, у особистій першості - медалями та дипломами.

Адміністрація Скадовської РК ДЮСШ висловлює подяку батькам вихованців за активну участь у підготовці команди до поїздки, активну позицію у пропагування фізичної культури та спорту серед молоді, депутатам районної ради та відділу освіти Скадовської райдержадміністрації за розуміння та фінансування поїдки команди на змагання. Окрема вдячність тренерам Скадовської РК ДЮСШ - В.Монічу, О.Горуну, О.Меркуну, О. Наконечному, С. Яровому, О. Іващенку - за підготовку дітей, які в черговий раз довели, що вони одні з найкращих в Херсонській області.


 


Фото:

Нашi партнери