Голопристанські баскетболістки розпочали підготовку до наступного сезону на Одещині

Команда «Чемпіон» м. Гола Пристань (дівчата) розпочала підготовку до наступного баскетбольного сезону. 

У період з 14 по 21 червня  цього року команда проводила свій підготовчий збір у с. Курортне Одеської області на базі відпочинку «ЮМВА». Тижневий цикл підготовки команди насамперед носив оздоровчий характер,  адже позаду був дуже важкий баскетбольний сезон. Але в той час на зборах будувався фундамент фізичної підготовки як кожного гравця, так і команди в цілому. Вперше дівчата проходили такий збір самостiйно і це дуже приємний факт для голопристанської  команди. 

Сонце, тепла вода, чисте узбережжя Чорного моря, чудова природа Будакської коси, якісні умови проживання та харчування, теплі і дружні стосунки між гравцями команди( адже збори проходили як старшi так i молодшi дiвчата) - все це сприяло якісному проведенню навчально-тренувальних зборів, де дійсно треба було прояляти свій характер, вчитись терпіти фізичні навантаження, не підводити своїх товаришів у виконанні різноманітних фізичних вправ на піску, у воді, на пейзажних горках. 

Приємно, що всі дівчата витримали навантаження, всі працювали плідно та виконали весь запланований об'єм роботи, що не може не радувати. Наприкінці зборів команда вирушила до м. Белгород-Дністровський, де голопристанки отримали масу позитивних емоцій від відвідування Бе́лгород-Дністро́вської фортеці — пам'ятника історії та градобудівництва XIII—XV століття.

Голопристанська міська федерація баскетболу «Чемпіон» висловлює щиру подяку головному тренеру команди «Тірас» м. Белгород-Дністровський М. Мельнікову, директору бази відпочинку «ЮМВА» І.Попову  та С. Поповій., начальнику відділу освіти, молоді та спорту  Л.Чуприні і насамперед, батьківському комітету федерації за підтримку у виізді та якісному проведенню навчально-тренувальних зборів у с. Курортне Одеської області на базі відпочинку «ЮМВА».

Голопристанська мiська федерацiя баскетболу «Чемпiон»


Фото:

Нашi партнери