Вихованці Високопільської ДЮСШ взяли участь у Дитячій Олімпіаді Херсонщини -2017

Збірна команда  комунального закладу «Високопільська районна дитячо-юнацька спортивна школа» у складі 16 вихованців 2004-2005 років народження з смт Високопілля, Архангельського та с. Іванівки  взяла участь у масових комплексних  змаганнях  «Дитяча Олімпіада Херсонщини - 2017», які пройшли  з  2 по 16 червня у дитячому оздоровчому таборі «Прибрежний» (смт Лазурне, Скадовський район).

Юні спортсмени виступили у маганнях з волейболу, футболу, настільного тенісу, легкої атлетики та спортивно-олімпійської вікторини «Зірки Олімпії».

Всього до участі у заході було залучено понад 400 учнів дитячо-юнацьких спортивних закладів області, переможців та призерів спортивних змагань з 20 команди районів, міст обласного значення та Великокопанівської об’єднаної територіальної громади.

Команди  учасників змагань були розділені на дві підгрупи:  високопільські  спортсмени  потрапили у групу  одноліток з Великолександрівського, Великолепетиського, Верхньорогачицького, Горностаївського, Іванівського, Каланчацького, Каховського, Нововоронцовського та Нижньосірогозького районів.

Найкращі результати показали  футболісти Високопілля, які на попередніх етапах перемогли всіх своїх суперників, не пропустивши в свої ворота жодного м’яча, і тільки у фінальному матчі з командою  Каланчака поступилися з рахунком 1:2 і зайняли ІІ місце.

У загальнокомандному заліку команда Високопільського району посіла четверте місце (капітан команди  Ігор Чередніченко).

Нагадаємо, за підсумками змагань переможцями у загальнокомандному заліку стали:
 - серед команд першої групи: 1 місце – м. Херсон, 2 місце – м. Нова Каховка, 3 місце – Скадовський район;
- серед команд другої групи: 1 місце – Нововоронцовський район, 2 місце – Великолепетиський район, 3 місце – Нижньосірогозький район.

Переможці та призери змагань у загальнокомандній першості та команди за видами спорту були нагороджені кубками та дипломами, у особистій першості – медалями та дипломами.


Фото:

Нашi партнери