Вихованець Новокаховської ДЮСШ – переможець ІІ туру чемпіонату України

З 21 по 26 червня  в селі Софіївка Криворізького району Дніпропетровської області проходив ІІ тур чемпіонату України з волейболу пляжного серед юнаків та дівчат до 16 років.
У змаганнях вхяли участь 25 команд юнаків та 47 команд дівчат з різних регіонів України.

Місто Нову Каховку представляли вихованці ДЮСШ відділу освіти Новокаховської міської ради (начальник відділу освіти О. Якубова, директор спортивної школи П. Бойко) у складі: Бойко Олександр, Бойко Євгеній, Костючик Владислав, Бойко Михайло, Усаніна Катерина, Вереша Вікторія, Погоріла Златослава та Кулінок Анастасія.

Найкращий результат серед юних спортсменів Нової Каховки показав Бойко Олександр, який виступав у парі з Бубликом Олексієм з міста Прилуки Чернігівської області. Юнаки протягом трьох ігрових днів обіграли наступних суперників: Ярошенко/Павлик (м. Стрий), Онуфрейчук/Онуфрейчук (м. Рівне), Фесенко/Зуєнко (м. Запоріжжя), Стасьо/Феньо (м. Ужгород) з однаковим рахунком 2:0, а в півфіналі в напруженій боротьбі перемогли Плотніка Павла та Переходнюка В’ячеслава з  м. Роздільна.

У фінальній грі Олександр з Олексієм зустрілися з командою з Харківщини Курінний/Кришталь, яких обіграли за підсумками трьох партій з рахунком 2:1 (21:18, 19:21;15:8).

Тож за підсумками змагань серед юнаків ІІІ місце посіла пара пляжників Плотнік/Переходнюк (м. Роздільна), ІІ місце вибороли пляжники Курінний/Кришталь (м. Первомайський/м. Лозова), а переможцями І туру стали Бойко Олександр (м. Нова Каховка) та Бублик Олексій (м. Прилуки).

Серед наших дівчат кращий результат показала пара Усаніна Катерина та Вереша Вікторія, яка за підсумками змагань посіла 9 місце.

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами, медалями та цінними подарунками.


Фото:

Нашi партнери