ІХ Всеукраїнська спартакіада серед дітей та підлітків «Юний спартаківець» з боксу

26-29 червня в м.Скадовськ пройшла ІХ Всеукраїнська спартакіада серед дітей та підлітків «Юний спартаківець» з боксу (1998-1999 р.н.). Змагання проходили на ринзі встановленому у спортивному залі районного будинку культури ім. Т.Г.Шевченко.

Спартакіаду урочисто відкрили заступник голови ЦР ФСТ «Спартак» В.Тібабішев,  директор Спартакіади, провідний спеціаліст ЦР ФСТ «Спартак» С.Тітенок, голова Херсонської облорганізації ФСТ «Спартак» О.Маломуж, заступник міського голови  О.Васильєв.

На змаганнях були представлени команди з 22 областей України, проведено 105 поєдинків! З 127 спортсменів - 2 кандидати в майстри спорту України, 69 першорозрядників та 59 вихованців з другим розрядом. 

За підсумками змагань перше командне місце посіла Харківська область, друге місце - м.Київ, третє місце - Черкаська область. Команда Херсонської області зайняла шосте місце.

Серед херсонців виступили успішно виступили скадовчане.Коваленко Віталій (1998 р.н., категорія 52 кг, тренер В.Єрмаков) зайняв третє місце, а Губка Антон (1999 р.н., категорія 38 кг, тренер С.Олійниченко) - друге місце. 

ІХ Всеукраїнська спартакіада «Юний спартаківець» з боксу стала спортивним святом для дітей та підлітків з усієї України. Крім того, ці змагання підвели підсумки наполегливої праці тренерів та спортсменів, визначили кращих та перспективних, стали цікавим видовищем для учасників та гостей. 


Фото:

Нашi партнери