У Скадовську змагалися кращі парашутисти

Відкритий чемпіонат Херсонської області з парашутного спорту проходив з 30 червня по 4 липня  у Скадовську на базі Херсонського обласного авіаційного спортивно-технічного клубу Херсонської обласної ради.

У рамках позашкільної програми "Юний авіатор України" змагалися 45 учасників з м.Гола Пристань, 2 команди - зі Скадовська, 2 -  з Херсона, Цюрупинська та Кривого Рогу. Всі вони -  школярі шкіл Херсонської області, які змагались у багатоборстві (плавання, стрільба, біг, збирання парашуту).

Авіаційний спортивно-технічний клуб Херсонської обласної ради існує 15 років, випускники його стали кращими представниками Української Армії, МНС, маючи міцну фізичну підготовку.  

На урочистому закритті змагань були присутні  Скадовський міський голова О.Гавриш та голова Скадовської ТСОУ, депутат обласної ради І.Гончарський. Олександр Гавриш зазначив, що добра традиція проведення даних змагань у Скадовську плідно продовжується, сьогодні школярі Херсонської області проявили кращі здібності з надскладних видів спорту, які служитимуть доброю базою для майбутнього вибору професії. Міський голова запросив всіх відпочити на березі лагідного моря Джарилгацької затоки та побажав перемог у майбутньому.  

За результатами чемпіонату І місце посіла команда з Голої Пристані, ІІ з м. Цюрупинськ та ІІІ команда з м.Кривого Рогу. Скадовська команда добре виступила у окремих видах спорту ( підтягування, віджимання, стрільба, біг ), скадовчани отримали грамоти за особисті досягнення. Голова обласної організації ТСОУ І.Сабадаш подякував міському голові за плідну співпрацю, допомогу у проведенні змагань, прийому учасників та організацію відпочинку дітей.


Фото:

Нашi партнери