Три "золота", одне "срібло" та одна "бронза" в українських спортсменів на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука

7 липня 2012 року в місті Нукобінг (Данія) закінчився чемпіонат Європи зі стрільби з лука серед юніорів та юнаків. Збірна України завоювала на чемпіонаті три золоті, одну срібну та одну бронзову нагороди.
У командних змаганнях серед юніорів Микита Шишкін, Віталій Комонюк та Георгій Іваницький завоювали золоту нагороду. Команда дівчат у складі Поліни Радіонової, Ірини Дубас та Дар'ї Павліченко повторили результат хлопців та поклали до скарбнички України ще одне "золото".

Наступною золотою нагородою потішили юнаки, володарями якої стали Іван Штирбо та Анастасія Павлова (мікс). На цьому нагороди Анастасії не закінчились. В індивідуальних змаганнях Анастасія Павлова стала "срібною" призеркою. Бронзова ж нагорода у команди юнок в складі Римми Грамової, Наталії Лук'янової та Анастасії Павлової.
Голова Служби Равіль Сафіуллін привітав українських спортсменів з вдалим виступом на чемпіонаті Європи та побажав не менш вдалих вершин і надалі, повідомляється на сайті  Державної служби молоді та спорту Україні..


Фото:

Нашi партнери