Уряд підвищив зарплату тренерів-викладачів ДЮСШ

З 1 вересня 2017 року буде підвищено зарплату тренерів-викладачів ДЮСШ. Відповідну постанову «Про внесення змін до розділу VІ додатка 2 до постанови Кабінету Міністрів України  від 30 серпня 2002 року № 1298» ухвалено на останньому засіданні Уряду, 12 липня цього року.

Рішення Уряду стало логічним продовженням зусиль Міністерства молоді та спорту, спрямованих на підвищення престижності праці українських тренерів, зазначив Міністр молоді та спорту ігор Жданов: «Таким чином, виконано доручення Прем’єр-міністра України. Ми плідно відпрацювали це питання з представниками спортивної громадськості на робочих групах під головуванням Віце-прем’єр-міністра В’ячеслава Кириленка. Дуже вдячний всім колегам з Уряду, які підтримали цю соціально важливу ініціативу».

Реалізація постанови потребує грошей з місцевих бюджетів: 64 млн. грн  у цьому році та 193 млн. грн  на 2018 рік.

Міністр нагадав, що нещодавно рішенням Уряду було суттєво підвищено зарплату головним і старшим тренерам штатних національних збірних команд, а також видатним особистим тренерам, які готують кандидатів на Олімпійські та Паралімпійські ігри.


Фото:

Нашi партнери