У с. Східне відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика

12 липня у с. Східне (Білозерський район, Музиківська об’єднана територіальна громада) відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика.

З цією подією жителів невеличкого села прийшли привітати голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, його заступники Дмитро Бутрій та Андрій Балонь, голова Білозерської районної державної адміністрації Віктор Романов, начальник управління з питань фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації Юрій Семченко, директор ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод» Олександр Олійник, сільський голова Музиківської об’єднаної територіальної громади Олександр Лейбзон.

У своєму вітальному слові голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв наголосив: «По-перше, хочу подякувати директору ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод»  Олександру Олійнику за співпрацю та фінансову допомогу у будівництві цього майданчика, адже обладнання на ньому виготовлене на нашому машинобудівному заводі з якісних матеріалів. Це повністю безкоштовний соціальний проект.  Коли мова заходить про здоров’я наших дітей ви не стояли осторонь. Ми працюємо заради дітей, і в наших руках допомогти їм самореалізовуватись та підтримувати у всіх їх починаннях».
Святкова програма була представлена різними вокальними та хореографічними виступами.

Сільський голова Музиківської об’єднаної територіальної громади Олександр Лейбзон також приєднався до привітань та додав: «За час свого існування наша об’єднана територіальна громада крок за кроком підвищує рівень життя громадян. Ми прагнемо залучувати  дітей до занять спортом, здорового способу життя, розвивати їх, адже молодь – майбутнє нації».

Відтепер, завдяки спільним зусиллям влади, бізнесу й громади, школярі та молодь району у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику. І можливо саме серед цих дітей є майбутні олімпійські чемпіони.

На самий кінець щаходу голова обласної державної адміністрації подарував дітям м’ячі.


Фото:

Нашi партнери