На станції метро «Поштова» відкрили другу частину проекту «Чемпіон у кожному. Всесвітні Ігри 2017»

13 липня на станції метро «Поштова площа» у Києві відкрили виставку «Чемпіон у кожному. Всесвітні Ігри 2017», присвячену участі української збірної з неолімпійських видів спорту у головних змаганнях чотириріччя.

Міністерство молоді та спорту України, КП «Київський метрополітен» та Благодійний фонд «Спорт заради миру»  презентували другу частину проекту про здобутки кращих спортсменів країни з неолімпійських видів спорту та на підтримку здорового способу життя.

На світлинах представлені спортсмени національної збірної України, які будуть представляти країну на X Всесвітніх іграх в місті Вроцлав (Польща) у період з 20 по 30 липня 2017 року.

Фотовиставка відкривалась ранковою спільною зарядкою — Руханкою, в якій взяли участь команда Міністерства молоді та спорту, КП «Київський метрополітен» та гості виставки.

«Всесвітні ігри є міжнародною спортивною подією, що об’єднує спортсменів найвищого рейтингу всього світу. В Іграх беруть участь тільки ті спортсмени, які лідирують у світових рейтингах. Національна збірна команда України у складі з 80 спортсменів із 20 видів спорту виборола право представляти кольори нашого прапора на Х Всесвітніх Іграх. Це велика міжнародна подія, яка пропагує силу, витривалість, здоров’я, активний спосіб життя тощо. Проведення даної виставки є стимулом для наших спортсменів підкорювати міжнародні п’єдестали та головне нести спорт, заняття фізичною культурою в маси», - зазначив заступник Міністра молоді та спорту Ярослав Войтович.

«Завдяки таким проектам спортсмени відчувають реальну підтримку своїх вболівальників та натхнення для перемог. В той же час для наших пасажирів такі виставки – мотиватор дбати про своє здоров’я вже сьогодні та дізнаватися більше про розвиток професійного спорту», - переконана радник начальника Київського метрополітену Наталка Макогон.

«Сьогодні маємо честь презентувати відкриття другої частини нашої фотовиставки. Було змінено формат проведення відкриття, важливим було зробити його не тільки інформативним, але й емоційним, подарувати гарний настрій всім присутнім, таким чином нам вдалося надати цій події динамічності. Тішить, що на відкриття завітала велика кількість людей і нам вдалося поєднати одразу дві події: нашу яскраву та жваву Руханку і презентацію світлин спортсменів української збірної», - каже директор Благодійного фонду «Спорт заради миру» Наталя Мартіашвілі.


Фото:

Нашi партнери