Микола Просторов представлятиме Херсонщину на Х Всесвітніх іграх 2017 року

З 20 до 30 липня 2017 року у м. Вроцлаві (Польща відбудуться ювілейні Х Всесвітні ігри. Близько 4,5 тисяч атлетів та офіційних делегатів з-понад 100 країн світу візьмуть участь у Всесвітніх іграх.

Українська команда є одним із фаворитів змагань.  У її складі  80 спортсмені, з яких 38 переможців і медалістів чемпіонатів світу та 44 чемпіони і призери чемпіонатів Європи.

Херсонську область у складі збірної команди представляють 3 спортсмени – Марина Максименко (сумо), Віталій Дубина (кікбоксинг) і Микола Просторов (стрибки на батуті).

Предстввляємо:  Микола Просторов


Дата народження: 18 грудня 1994 року, м. Херсон.

Стрибками на батуті розпочав займатися з 2001 року в Херсонській дитячо-юнацькій спортивній школі № 6, продовжив навчання у Херсонському вищому училищі фізичної культури Херсонської обласної ради.
На теперішній час навчається у Херсонському державному університеті.
Входить до основного складу збірної команди України зі стрибків на батуті.

Представляє Збройні сили України /МОНУ.

Майстер спорту України зі стрибків на батуті.

Тренер – заслужений тренер України Ігор Молчанов

Спортивні досягнення на міжнародних змаганнях за 2014-2016 роки (синхронні стрибки):
:
- чемпіонат Європи 2016 - 2 місце
- чемпіонат світу
2015 - 5 місце
- І Європейські ігрт
2015 року (синхронних стрибки)  - 8 місце

На Іграх Микола Просторов виступатиме у  синхронних стрибках із харків'янином Дмитром Бєдєвкіним.

Нагадаємо, у програму Ігор входять 27 основних видів спорту і ще 4 показові – загалом спортсмени боротимуться за нагороди приблизно в 180 дисциплінах  Спортсмени України  га Іграх виступлять  у  20 видах спорту: скелелазіння, джиу-джитсу, пауерліфтинг, спортивне орієнтування, Муей-Тай, боулінг, спортивна акробатика,  сумо, підводний спорт, художня гімнастика, стрибки на батуті, стрибки на акробатичній доріжці, кікбоксинг WAKO, карате, воднолижний спорт, сквош, спортивна аеробіка, танцювальний спорт, парашутний спорт, академічне веслування.

Вболіваємо за наших разои!


Фото:

Нашi партнери