Високопільці змагалися у міні-футболу та доміно

З метою залучення сільського населення до занять фізичною культурою та спортом, формування здорового способу життя в селі Новопетрівка 15 липня 2017 року проведені районні змагання з міні-футболу пам'яті Михайла Коновала та турнір з доміно, які започатковані районною федерацією футболу, громадським об'єднання «Учасників та ветеранів АТО у Високопільському районі», районним фізкультурно-спортивним товариством «Колос».

На урочистому відкритті змагань зі словами привітань до учасників звернулися голова Високопільської районної державної адміністрації, голова районної федерації футболу Сергій Старух, Новопетрівський сільський голова Валентин Навітній, Олександр Коновал, голова районного фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Анатолій Ляшенко, які  побажали всім здоров'я, бадьорості, сили духу і радості від перемог.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять Михайла Коновала - колишнього керівника господарства ім. Калініна.

У змаганнях з міні-футболу взяли участь 6 команд сільських та селищних рад району. В запеклій боротьбі призові місця вибороли: І місце та Кубок Михайла Коновала - команда Високопільської селищної ради, ІІ місце - Іванівської сільської ради, ІІІ місце - команда «Ветеран» Новопетрівської сільської ради.

У турнірі з доміно
взяли участь 5 команд. Призові місця серед  команд роподілилися так: І місце та Кубок змагань -  команда Новопетрівської сільської ради, ІІ місце – Іванівської сільської ради, ІІІ місце - Високопільської селищної ради.

Переможці отримали грамоти та призи.  Задоволення та масу позитивних вражень від цього заходу отримали всі учасники та присутні.


Фото:

Нашi партнери