Анастасія Павлова стала срібною призеркою чемпіонату України зі стрільби з лука

На чемпіонаті України зі стрільби з лука, що проходив з 18 по 24 липня в Черкасах,  взяли участь  180 спортсменів  із Київської, Черкаської, Львівської, Рівненської, Чернівецької, Херсонської, Харківської та Сумської областей,

Змагання відбувалися за правилами міжнародної федерації стрільби з лука, учасники виконували олімпійську програму: чоловіки-лучники змагалися на 90, 70, 50 та 30 метрів жінки – на 70, 60, 50 та 30 метрів.

Вдало виступила на змаганнях серед жінок новокаховчанка Анастасія Павлова: вона першою на попередньому етапі у вправі М-1 (дистанції 70, 60, 50, і30 метрів) і (дистанції 70, 70 метрів). А в фіналі за  результатами  стала другою, тим самим завоювавши срібну медаль. А на першому місці - Лідія Січенікова (Чернівці), третю сходинку зайняла  львівянка Ольга Сенюк

Слід додати,  Павлова  перед цим стала  переможницею другого етапу Кубка України, який проходив у Львові і був присвячений пам'яті заслужкенного тренера України Богдана Коката. І тепер після двох етапів новокаховчанка лідирує в Кубку України. 

Наразі Анастасія  готується до участі у  четвертому етапі Кубку світу зі стрільби з лука, який пройде з 6 по 14 серпня у Берліні (Німеччина). Тренують спортсменку батько і мати Владислав і Надія Павлови.


Фото:

Нашi партнери