У Новій Каховці завершились два всеукраїнських турніри з тенісу «Smash Cup»

З 5 по 8 серпня громадська організація “Новокаховський тенісний клуб «СМЕШ» на кортах міської гімназіі приймала два всеукраїнських турніри з тенісу «Smash Cup» серед юнаків та дівчат у вікових категоріях до 12, 14 та 18 років.

Всього в змаганнях взяли участь 37 юних тенісистів з Енергодара, Маріуполя, Кривого Рога, Мелітополя, Хмельницького, Херсона, Каховки та Нової Каховки.

5-6 серпня на кортах  гімназії змагались юні тенісисти до 12 років. Незважаючи  на екстремальну спеку, яка випала на ці  дні, всі діти проявили жагу до перемоги. Та спорт є спорт: завжди є переможці і ереможені.

Серед дівчат:

-  в одиночному розряді
  перше місце посіла Федоренко Валерія (Каховка), друге – Дунда Карина (Кривий Ріг), третє – Стародубцева Діана (Нова Каховка);

- в парному розряді першими стали Дунда Карина (Кривий Ріг) та Стародубцева Діана (Нова Каховка), другими – Федоренко Валерія (Каховка) та Ткач Єлизавета (Херсон), третіми – Доценко Уляна (Херсон) та Єршова Маргарита (Кривий Ріг).

Серед хлопців:

- в одиночному розряді
перше місце посів Зубрій Кузьма (Херсон), друге – Клиба Денис (Нова Каховка), третє – Аджимуратов Антон (Херсон);

- в парному розряді першими стали Клиба Денис (Нова Каховка) і Зубрій Кузьма (Херсон), другими – Аджимуратов Антон (Херсон) та Ткаченко Дмитро (Нова Каховка), третіми – АвдєєнкоОлександр  та Годзелих Олександр (Нова Каховка).

7-8 серпня змагальну естафету перехопили більш дорослі та досдвічені тенісисти у вікових категоріях до 14 та 18 років.

Серед дівчат до 14 років в одиночному розряді «золото» виборола цьогорічна чемпіонка України у міксті новокаховчанка Руслана Коваленко, друге місце - за Стародубцевою Діаною, а третє – Синєгрибовою Софією (обидві з Нової Каховки).

У  парному першість вибороли  Руслана з Софією, друге – Федоренко Валерія (Каховка) та Стародубцева Діана (Нова Каховка), третє – Молодуха Марія та Єль Кадер Красамира (обидві з Кривого Рогу).

У хлопців до 14 років в одиночному розряді перше місце посів Жуков Олександр (Каховка), друге – Клиба Денис (Нова Каховка), третє – Піркл Ігнат (Херсон).

У  парному розряді першими стали Жуков Олександр та Клиба Денис, другими – Піркл Ігнат та Файчак Владислав (Херсон), третіми – Алексевич Даніель (Маріуполь) та Маковеєнко Матвій (Мелітополь).

У юнаків до 18 років призерами змагань стали вихованці клубу Бондаренко Євгенй, Парінцев Дмитро та Куришко Богдан.

Громадська організація “Новокаховський тенісний клуб “СМЕШ” висловлює щиру вдячність за допомогу в організації змагань та надання цінних  призів юним тенісистам депутату Херсонської обласної ради  Василю Зеленчуку.

Джерело: видання «НК Онлайн»


Фото:

Нашi партнери